Hielpijncentrum Almere

Hielpijncentrum Almere

U heeft last van pijn in uw hiel. Waarschijnlijk heeft u dit in eerste instantie genegeerd en bent u, na het aanhouden van de klachten, gaan zoeken op het internet. In veel gevallen komt u uit bij steunzolen of het oprekken van de achillespees en de peesplaat onder de voet (de fascia plantaris). Bij de meeste mensen helpt een dergelijke behandeling of gaan de klachten vanzelf over. Maar soms is er meer nodig om de klachten aan te pakken!

Het doel van het Hielpijncentrum is om een efficiënte en effectieve behandeling van recente of langdurige hielklachten te geven. Hierbij werken de hielpijnexperts samen, dit kan de sportarts, podoloog en/of fysiotherapeut zijn. Door deze samenwerking kunnen wij een optimale behandeling bieden! U kunt zonder verwijzing van de huisarts direct terecht bij de Podozorg vestiging in Almere-Buiten.

Voet- en enkelzorg in Almere

De vestiging in Almere-Buiten werkt onder de strenge kwaliteitsnormen van Podozorg Nederland. Uw voetenzorg is bij hen in goede handen. Onze registerpodologen onderzoeken uw klacht met de nieuwste technologie zoals scanner en drukmat. Wij gebruiken in de hoofdvestiging in Almere-Buiten ook echografie.

Behandeling van voetklachten

Onze aanpak via podologie bestaat uit het aan de voet toepassen van corrigerende of beschermende technieken zoals ortheses, schoen- en/of zoolcorrecties. U kunt oplossingen verwachten voor voetafwijkingen met betrekking tot de vorm van de voet, de stand van de voet, de beweeglijkheid van de voet en de belasting van de voet.

Daarnaast kunt u bij Pura Vida Fysiotherapie de peesklachten laten behandelen middels fysiotherapie, Shockwave therapie en/of PE / EPTE.

Ontmoet de podologen/podotherapeuten

Podozorg Almere beschikt over ervaren register podologen, podotherapeuten en echografisten. Uitsluitend bij de stichting LOOP ingeschreven leden mogen zich register podoloog noemen.

Ellie Sluijter

PODOLOOG

Ontmoet Ellie Sluijter. Zij is als (register) podoloog en AP-echografist werkzaam bij Podozorg Almere.

Maak een afspraak

U kunt in alle gevallen rechtstreeks een afspraak maken bij Podozorg, in sommige gevallen kan de zorgverzekeraar vragen om een machtiging van de huisarts.