Fysiotherapie praktijk Almere-Stad met Team Vitaal

Nieuw-West / Slotervaart

Pura Vida Fysiotherapie en Team Vitaal

Per januari 2024 gaan Team Vitaal en Pura Vida Fysiotherapie samenwerken!

Hierdoor kunnen wij u samen met Wouter begeleiden in de sportzaal tijdens behandelingen of revalidatietrajecten.

Team Vitaal is een praktijk bestaande uit behandelaars met verschillende expertises op het gebied van beweging, voeding, coaching en fysiotherapie.

Doordat het een kleine praktijk is (en blijft), kan er snel en duidelijk worden gecommuniceerd. Hierdoor ontstaat er een uitstekende samenwerking, zodat er nog meer kwaliteit aangeboden kan worden in een prettige en veilige omgeving. Tevens maken wij gebruik van professioneel fitness apparatuur van het merk Panatta Sport en Life Fitness.

Wouter Tiemens van Team Vitaal

Aangenaam kennis met je te maken! Mijn naam is Wouter Tiemens, ik ben de eigenaar van Team Vitaal.

Ik werk samen met verschillende disciplines om jou en iedereen, in alle leeftijden, de optimale zorg en begeleiding te kunnen bieden. Door de juiste inzichten toe te passen en door beweging te combineren met gezonde voeding, help ik jou graag in de zoektocht naar een beter en vitaler leven.

Wat doe ik?
Ik begeleid mensen met uiteenlopende problematiek en doelen. Hierbij kan je denken aan: afvallen, het opbouwen van het uithoudingsvermogen, maar ook het verlichten van burn-outklachten, revalidatie, fitness voor mensen met een beperking en fitness voor ouderen.

De begeleiding vindt individueel of in een groep plaats.

Mijn taak
Ik zie het als mijn taak om de eigen kracht van een persoon en diens omgeving te vergroten. Ik motiveer, observeer, adviseer en ondersteun ieder om het beste uit zichzelf te halen.

Mijn krachten zijn relativeringsvermogen, positiviteit en empathisch vermogen. Daarmee breng ik snel in kaart waarmee ik jou kan helpen.

Naast dat wij te vinden zijn op deze locatie in Almere-Stad bij Team Vitaal beschikken wij over twee mooie en moderne fysiotherapie praktijken in Almere-Buiten en Amsterdam Nieuw-West. Op deze twee locaties kunnen wij u nog specialistischer behandelen, door bijvoorbeeld het gebruik te maken van echografie tijdens het onderzoek en het toepassen van shockwave behandelingen en/of het Epte traject.

Wouter Tiemens van Team Vitaal.

Inschrijfformulier

Gegevens worden verwerkt volgens onze privacyverklaring