Praktijk Almere-Buiten

Almere Buiten

Locatie Almere-Buiten

Wij ontvangen u graag in onze moderne fysiotherapie praktijk in Almere.

Een afspraak maken kan telefonisch, we staan u graag te woord, maar bij voorkeur via het inschrijfformulier.

Hierbij vult u al zo veel mogelijk gegevens en informatie in, zodat wij tijdens de eerste afspraak de behandeltijd optimaal kunnen benutten.

Wij zullen dan contact met u op nemen om een afspraak in te plannen.

Over deze praktijk

Wij zijn een moderne fysiotherapie praktijk in Almere-Buiten. Bij Pura Vida Fysiotherapie bent u dan ook verzekerd dat u de best mogelijke zorg ontvangt. We staan voor iedereen (zowel jong als oud) klaar om te helpen en een passende behandeling te bieden. In onze rustgevende, prettige praktijk zorgen wij graag samen met u, voor u.

Pura Vida Fysiotherapie is in 2021 opgericht door Kelly van der Linden. Zij heeft Praktijk Fysiotherapie Le Loux van Hans Le Loux voortgezet. Door haar passie en liefde voor het mooie vak is zij haar eigen fysiotherapiepraktijk begonnen. Met het team fysiotherapeuten van Pura Vida Fysiotherapie houden wij ervan om mensen te helpen zo snel mogelijk klachtvrij te kunnen terug keren naar sport, werk of algemene dagelijkse activiteiten.

In Almere-Buiten delen wij het pand met de podoloog en podotherapeut van Podozorg. Dit zorgt voor een optimale samenwerking bij klachten welke binnen het Hielpijncentrum vallen.

Voor meer informatie, zie Hielpijncentrum

Inschrijfformulier

Gegevens worden verwerkt volgens onze privacyverklaring

Aanmelden is op dit moment helaas niet mogelijk. We vragen om uw begrip.