Over Pura Vida Fysiotherapie

Over Pura Vida Fysiotherapie

Bij Pura Vida Fysiotherapie vinden wij het belangrijk dat u weer zo snel mogelijk kunt genieten van het leven, het doen van activiteiten en het uitvoeren van sport.

Door samen met u te kijken naar welke behandeling het beste bij uw klachten of gezondheidsprobleem past, werken we samen naar het best haalbare resultaat. Met onze ruime ervaring zijn wij in staat u de specialistische zorg te bieden die u nodig heeft.

Wij zijn betrokken, vriendelijk en werken met hoog kwalitatieve zorg. Wij maken gebruik van de modernste technieken op het gebied van fysiotherapie, zoals bijvoorbeeld ESWT (Extra Corporale Shockwave Therapy), PE / EPTE (Percutane Electrolyse) en echografie. We heten u van harte welkom in onze sfeervolle en vernieuwde praktijken in
Amsterdam en Almere.

Het team van Pura Vida Fysiotherapie

Het team van Pura Vida Fysiotherapie.

Ontmoet ons team

Kelly van der Linden

FYSIOTHERAPEUT

Ik ben Kelly van der Linden, sinds april 2012 afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam als algemeen fysiotherapeut. Vanaf maart 2013 ben ik begonnen met werken bij Fysiotherapie Le Loux te Amsterdam en Almere. Ik heb inmiddels deze mooie praktijk, beide locaties, mogen voortzetten onder de naam Pura Vida Fysiotherapie.

Ik heb in 2014 de Basisopleiding MSU echografie aan het NT-e afgerond. Later heb ik de opleiding MSU echografie Practitioner Voet en Enkel van de Nederlandse Echografie Academie afgerond. Daarnaast heb ik mij gespecialiseerd in het toepassen van ESWT (Shockwave therapie) en PE / EPTE. Mijn interesse ligt bij het behandelen van (chronische) peesklachten/ontstekingen, met name op het gebied van hiel/voetpijn en schouderklachten.

Mijn doel is dat u weer zo snel mogelijk kunt gaan genieten van het leven, het doen van activiteiten en het uitvoeren van sport. Als fysiotherapeut, MSU echografist en peesspecialist kijk ik graag samen met u naar de meest passende behandelmogelijkheid voor het beste behandelresultaat!

Hans Le Loux

FYSIOTHERAPEUT

Ik ben Hans Le Loux, afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut in 1980 aan de SAFA te Amsterdam, daarnaast ook acupuncturist (1986) aan de ICOM, manuele therapeut aan de NAOG (1986) en chiropraxie (D), Oedeemtherapie (1993) en alle vervolgopleidingen hiervoor met in 2006 MSU echografie en Shockwave-therapie (ESWT) en nog steeds enthousiast om uw klachten te analyseren en te verhelpen binnen mijn mogelijkheden.

Janet van Mourik

FYSIOTHERAPEUT

Ik ben Janet van Mourik. Afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam. Vanaf juni 2020 werkzaam bij Pura Vida Fysiotherapie (fysiotherapie Praktijk Le Loux), naast deze werkzaamheden ben ik ook werkzaam als fysiotherapeut op de jeugdafdeling van Ajax.

Evelyne Smit

FYSIOTHERAPEUT

Ik ben Evelyne Smit. In januari 2021 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam als fysiotherapeut. Sinds maart 2021 ben ik werkzaam bij Pura Vida Fysiotherapie te Amsterdam en daarnaast werk ik op de Hogeschool van Amsterdam. Met veel plezier wissel ik het werk in de eerstelijns praktijk af met het lesgeven aan toekomstig fysiotherapeuten. Ik vind een persoonlijke benadering erg belangrijk, daarom ben ik elke dag samen met patiënten opzoek naar een perfecte balans tussen hands-on behandelen en oefentherapie. Geen enkele patiënt is hetzelfde en dat is wat dit beroep zo interessant maakt!

Guusje Vrijbloed

FYSIOTHERAPEUT

Ik ben Guusje Vrijbloed, algemeen fysiotherapeut sinds 2014. Ik heb de specialisatie Orthopedische Revalidatie 4xT gevolgd en behandel met die methode met veel plezier. Mijn interesse ligt op het gebied van musculoskeletale klachten, sportblessures en langdurige klachten. Mijn doel is samen met de cliënt op zoek te gaan naar wat het probleem is en daarbij een passend behandelplan te kiezen, vaak een combinatie van hands-on en oefeningen. Ieder mens is uniek en heeft zijn of haar wensen en verwachtingen en dat is wat ons vak zo leuk maakt en wat me veel plezier geeft!

Peter Swinkels

REGISTERPODOLOOG

Mijn naam is Peter Swinkels. Ik ben registerpodoloog en MSU echografist bij Podozorg Amsterdam. Ik behandel mensen met problemen aan het bewegingsapparaat die gerelateerd zijn aan een verkeerde stand van de voeten.

Ellie Sluijter

PODOLOOG

Ontmoet Ellie Sluijter. Zij is als (register) podoloog en AP-echografist werkzaam bij Podozorg Almere.

Roy Gieling

Podotherapeut

Ontmoet Roy Gieling. Hij is als podotherapeut werkzaam bij Podozorg Almere, Didam en Sassenheim en onderdeel van het Hielpijn Centrum Almere.