Over Pura Vida Fysiotherapie

Over Pura Vida Fysiotherapie

Bij Pura Vida Fysiotherapie vinden wij het belangrijk dat u weer zo snel mogelijk kunt genieten van het leven, het doen van activiteiten en het uitvoeren van sport.

Door samen met u te kijken naar welke behandeling het beste bij uw klachten of gezondheidsprobleem past, werken we samen naar het best haalbare resultaat. Met onze ruime ervaring zijn wij in staat u de specialistische zorg te bieden die u nodig heeft.

Wij zijn betrokken, vriendelijk en werken met hoog kwalitatieve zorg. Wij maken gebruik van de modernste technieken op het gebied van fysiotherapie, zoals bijvoorbeeld ESWT (Extra Corporale Shockwave Therapy), PE / EPTE (Percutane Electrolyse) en echografie. We heten u van harte welkom in onze sfeervolle en vernieuwde praktijken in
Amsterdam en Almere.

Het team van Pura Vida Fysiotherapie

Het team van Pura Vida Fysiotherapie.

Ontmoet ons team

Kelly

FYSIOTHERAPEUT

Ik ben Kelly van der Linden, vanaf maart 2013 ben ik begonnen met werken bij Fysiotherapie Le Loux te Amsterdam en Almere. Ik heb inmiddels deze mooie praktijk, beide locaties, in 2021 mogen voortzetten onder de naam Pura Vida Fysiotherapie.

Ik heb in 2014 de Basisopleiding MSU echografie aan het NT-e afgerond. De jaren erna heb ik mij gespecialiseerd in het behandelen van (chronische) peesklachten en het toepassen van ESWT (Shockwave therapie) en PE / EPTE. Omdat binnen onze praktijk door Hans Le Loux de Oncologie en Oedeemfysiotherapie verzorgd wordt en ik de afgelopen jaren heb gezien wat wij kunnen betekenen voor patiënten op dit gebied, ben ik mijzelf sinds 2022 aan het specialiseren in deze richting. Ik heb inmiddels de Opleiding Oedeemfysiotherapie afgerond.

Mijn doel is dat u weer kunt genieten van het leven, activiteiten en sport kan hervatten, of de klachten zo veel mogelijk dragelijk en stabiel te houden. Ik kijk graag samen met u naar de meest passende behandelmogelijkheid voor het beste behandelresultaat!

Aanwezig op: Dinsdag in Almere-Buiten. Woensdag en donderdag in Amsterdam. Vrijdag in Almere-Stad
Afwezig/vakantie: 19 tot en met 22 juli. 29 augustus tot en met 22 september.

Janet

FYSIOTHERAPEUT

Ik ben Janet, afgestudeerd in 2019 aan de Hogeschool van Amsterdam als fysiotherapeut. Sinds 2020 ben ik werkzaam bij Pura Vida Fysiotherapie en daarnaast werk ik bij voetbal club AFC Ajax vanaf 2016, waarbij ik vijf jaar lang op de jeugd heb gezeten en sinds de zomer van 2020 aan de vrouwentak ben verbonden. De combinatie tussen praktijk en sport maakt het erg afwisselend.


Ik werk met veel plezier in de eerstelijns praktijk, een goed contact met de patiënten vindt ik erg belangrijk om samen elke klacht aan te kunnen pakken en te verhelpen, vaak in een combinatie van hands-on en oefeningen. Ieder mens is uniek en willen dan ook graag een behandeling op maat maken waar u als patiënt zich prettig bij voelt en zo hoop ik samen met u, u van uw klachten af te kunnen helpen.


Dit jaar zal ik de Basisopleiding MSU echografie aan het NT-e volgen. Later dit jaar zal ik ook een specialisatie volgen in PE / EPTE. Mijn interesse ligt bij het behandelen van de onderste extremiteiten waar onder anderen de enkel/voet, knie en heup onder vallen.

Afwezig door ziekte

Evelyne

FYSIOTHERAPEUT

Ik ben Evelyne, ik ben januari 2021 afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam als fysiotherapeut. Sinds maart 2021 ben ik werkzaam bij Pura Vida Fysiotherapie te Amsterdam en daarnaast werk ik op de Hogeschool van Amsterdam. Met veel plezier wissel ik het werk in de eerstelijns praktijk af met het lesgeven aan toekomstig fysiotherapeuten.

Ik vind een persoonlijke benadering erg belangrijk, daarom ben ik elke dag samen met patiënten opzoek naar een perfecte balans tussen hands-on behandelen en oefentherapie. Geen enkele patiënt is hetzelfde en dat is wat dit beroep zo interessant maakt!

Mijn interesse ligt bij het behandelen van de onderste extremiteiten, waar de enkel/voet, knie en heup onder vallen. Ook begeleid ik sport gerelateerde klachten en mensen tijdens COVID-19 revalidatie.

Aanwezig op: Woensdag in Amsterdam
Afwezig/vakantie: 17 en 24 juli, 7 augustus.

Guusje

FYSIOTHERAPEUT

Ik ben Guusje, algemeen fysiotherapeut sinds 2014. Ik behandel onder andere volgens de methode van de 4xT Orthopedische Revalidatie, welke een combinatie is van hands-on en hands-off technieken. Daarbij voer ik shockwave behandelingen uit op allerlei peesaandoeningen, zoals hielklachten, schouderpeesproblemen etc.

Sinds vorig jaar ben ik mij aan het specialiseren op het gebied van de schouder waar een groot deel van mijn interesse ligt. Dit jaar volg ik de MSU echografie opleiding, wat mij mooie tools geeft om de diagnose beter te onderbouwen en van daaruit gericht de behandeling op te starten.


Mijn doel is samen met de cliënt op zoek te gaan naar wat het probleem is en daarbij een passend behandelplan te kiezen, vaak een combinatie van hands-on en oefeningen. Ieder mens is uniek en heeft zijn of haar wensen en verwachtingen en dat is wat ons vak zo leuk maakt en wat me veel plezier geeft!

Aanwezig op: Maandag in Amsterdam. Dinsdag en Vrijdag in Almere-Buiten
Afwezig/vakantie: 16 juli. 22 juli tot en met 11 augustus.

Jing

FYSIOTHERAPEUT

Ik ben Jing, ik ben afgestudeerd in 2015 als algemeen fysiotherapeut aan de European School of Physiotherapy van de Hogeschool van Amsterdam. In 2023 ben ik gestart bij Pura Vida Fysiotherapie, een leuk en gedreven team om mee samen te werken waarin we de patiënt centraal stellen en zo goed mogelijk proberen te helpen en behandelen.

Mijn interesse ligt bij het behandelen van orthopedische, geriatrische en neurologische (met name CVA) aandoeningen. Mijn doel is om middels fysiotherapeutisch onderzoek en behandelingen uw klachten te verminderen en uw bewegingen te verbeteren, zodat u weer een betere kwaliteit van leven krijgt. Ook de Engels en Chinees sprekende patiënt is bij mij meer dan welkom!

Aanwezig op: Maandag, Woensdag en Vrijdag in Amsterdam
Afwezig/vakantie:29 juli tot en met 4 augustus. 28 oktober tot en met 3 november.

Hans

FYSIOTHERAPEUT

Ik ben Hans Le Loux, afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut in 1980 aan de SAFA te Amsterdam, daarnaast ook acupuncturist (1986) aan de ICOM, manuele therapeut aan de NAOG (1986) en chiropraxie (D), Oedeemtherapie (1993) en alle vervolgopleidingen hiervoor met in 2006 MSU echografie en Shockwave-therapie (ESWT).Inmiddels heb ik de praktijk overgedragen aan Kelly, maar ben ik nog steeds enthousiast om uw klachten te analyseren en te verhelpen binnen mijn mogelijkheden.

Aanwezig op: Dinsdag in Amsterdam. Donderdag in Almere-Buiten
Afwezig/vakantie: 19 augustus tot en met 26 augustus. 16 september tot en met 11 oktober.

Brent

STAGIAR

Brent loopt in 2024 stage bij Pura Vida Fysiotherapie en zal aansluitend aan zijn stageperiode nog een aantal weken voor Janet waarnemen. Hij is laatste jaars student aan de Hogeschool van Amsterdam en na deze stage afgestudeerd. Zijn interessegebied ligt bij het behandelen van problemen rondom de knie. Daarnaast richt hij zich op het behandelen van nek en rugklachten.