Physitrack & PhysiApp

Physitrack & Physiapp

Wij begeleiden onze patiënten met het verminderen van hun pijn en om er vanaf te komen. Het kan zijn dat hierbij oefeningen uitgelegd worden. Hierbij kunnen wij maken gebruik maken van het online coachingsprogramma Physitrack en de bijbehorende PhysiApp. Dit is een beveiligde verbinding en gratis app waarmee wij jou kunnen begeleiden vanuit huis.

Onze patiënten hebben toegang tot de PhysiApp, waardoor je een eigen omgeving hebt.

Hierin zie je jouw behandelplan en oefeningen, waarmee je thuis aan de slag kunt. Door het gebruik van de PhysiApp kunnen wij volgen of je je huiswerkoefeningen doet en wat jouw voortgang is.

Waarom zijn onze patiënten hier zo tevreden over?

Het komt wel eens voor, dat je de oefeningen van je behandeling bent vergeten of dat er ineens vragen te binnen schieten. Normaal gesproken wacht je dan tot je volgende afspraak. Dit zien wij als een verloren week. Door het gebruik van PhysiApp hebben onze patiënten hier geen last meer van.

Alle huiswerkoefeningen zijn met een voorlichting terug te vinden in de PhysiApp. Door de instructievideo’s kun je precies zien hoe je de oefening moet uitvoeren.

Kan ik de PhysiApp al gebruiken zonder afspraak?

Zodra je een afspraakbevestiging ontvangt per e-mail, krijg je ook een link waarmee je de PhysiApp kunt downloaden. In deze mail staat jouw unieke code die je kunt invoeren in de App om toegang te krijgen tot jouw omgeving.

Behandeling op afstand

Het kan zijn dat jouw klacht goed te behandelen is op afstand. In overleg besluiten we om over te gaan op een online consult met de PhysiApp. De online behandeling staat gelijk aan een reguliere behandeling en wordt vergoed door jouw zorgverzekeraar.

Met het gebruik van de PhysiApp kunnen we met de video-verbinding samen in gesprek gaan, de oefeningen bekijken en jou hierin begeleiden.

Wij zullen altijd in overleg met de patiënt een Physitrack programma opstarten.

Mocht je hier vragen over hebben?  

Neem dan contact met ons op.

Afspraak maken?

U kunt een afspraak maken door onderstaand inschrijfformulier of door te bellen met telefoonnummer
020 - 408 38 38 of 036 - 844 06 57

Inschrijfformulier

Gegevens worden verwerkt volgens onze privacyverklaring