Stichting Keurmerk Fysiotherapie

Over het keurmerk

De Stichting Keurmerk Fysiotherapie is een onafhankelijk en erkend kwaliteitsregister voor fysiotherapeuten en voor fysiotherapiepraktijken.

Stichting Keurmerk Fysiotherapie geeft fysiotherapeuten inzicht in de kwaliteit van hun fysiotherapeutisch handelen, dit is de start van een proces waarin continu gewerkt wordt aan het verbeteren daarvan.

Fysiotherapeuten die op deze manier werken aan de kwaliteit van het fysiotherapeutisch handelen zijn herkenbaar voor patiënten, zorgverzekeraars en overheid, zonder dat zij worden gehinderd door overbodige administratieve lasten.

Bij het Keurmerk Fysiotherapie krijgen wij de gelegenheid om zichtbaar te maken dat wij actief met de kwaliteit van zorg bezig zijn. Hiermee laten wij zien dat wij werken aan echte inhoudelijke kwaliteit van het fysiotherapeutisch handelen en zo zijn wij betrokken bij de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied.

Ook borgt het Keurmerk de best mogelijke behandeling voor de patiënt, draagt bij aan het realiseren van kostenefficiëntie, doelmatigheid én maakt doorontwikkeling van de kwaliteit van de fysiotherapeutische zorg mogelijk. Hierdoor zorgt het Keurmerk Fysiotherapie ervoor dat fysiotherapie een duurzame positie in de maatschappij krijgt. Wij onderscheiden ons positief als Keurmerk therapeut ten opzichte van andere therapeuten.

Keurmerk Fysiotherapie